10.7 C
Ankara
Pazar, Mart 24, 2024

Süzme yoğurtta yeni kategori

Okumalısınız!

Yaşam İçin Gıda
Yaşam İçin Gıda
Gıda, yaşamdır! Yaşamınız söz konusu olduğunda efsaneleri bir kenara bırakın!

Eker Süt Ürünleri, Türkiye’de bir ilke imza atarak meyveli süzme yoğurt ve çeşnili süzme yoğurt kategorisini oluşturdu.

Süzme yoğurt, farklı çeşnilerle ve meyvelerle yepyeni bir hale dönüştü. Amerika’da ve Avrupa’da daha evvel yaşanan dönüşümü, Türkiye’de ilk kez Eker Süt Ürünleri gerçekleştirdi. Firmanın, vişneli, kayısılı, ballı ve vanilyalı meyveli süzme yoğurtları market raflarında satışa sunuldu.

Eker’den yapılan açıklamada, yoğun kıvamı ile doyurucu ve besleyici olan meyveli süzme yoğurdun bir porsiyonunda bir bardak sütün on katı kadar kalsiyum olduğu belirtildi. Gerçek meyve parçacıkları, bal ve vanilya kullanılan süzme yoğurtların yoğun kıvamıyla ve bol proteinli içeriğiyle uzun süreli tokluk sağladığı kaydedildi.

Açıklamada, Eker süt ürünlerinin, başta koşu olmak üzere yüzme, bisiklet, dağcılık gibi dayanıklılık gerektiren sporlar aracılığıyla ülkemizin önemli sosyal sorumluluk projelerine maddi kaynak ve tanıtım desteği sağlayan Adım Adım Oluşumu ile işbirliği yaptığı ve satışlarından belirli bir yüzdeyi bağışta bulunduğu bilgisine de yer verildi.

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...