Süper gıda pazarının yeni oyuncusu

0
738

İTÜ ARI Teknokent firmalarından SBS Bilimsel Bio Çözümler’in arı ürünleri markası BEE’O tüketiciyle buluştu.

SBS Bilimsel Bio Çözümler, firmanın arı ürünleri markası BEE’O’nun propolis bal ve arı sütü içeren %100 doğal karışımları ve propolis damlalarının, ulusal ve uluslararası zincir mağazalar, anne çocuk mağazaları ve eczanelerde satışa sunulduğunu açıkladı.

Arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı reçinemsi bir ürün olan propolisin kovandaki temel görevi antiseptik ortamı sağlamak ve onu sürdürmek. Kovandaki mikropları yok ederek arı kolonisinin sağlığını korumak amacıyla kullanılan propolis; nar suyuna göre 80 domatese göre 130 kat fazla antioksidan içeren bir ürün ve bir “antioksidan bombası” olarak nitelendiriliyor. Yapılan bilimsel çalışmalar, düzenli propolis tüketiminin bağışıklık sisteminin güçlenmesine ve mide bağırsak sistemi sağlığının gelişmesine katkıda bulunabileceğini ortaya koyuyor.

SBS Bilimsel Bio Çözümler, propolis bal ve arı sütü ürünlerinin yanı sıra kestane balı, yayla balı, çam balı gibi doğal ve saf balları “Ham Bal” konsepti ile pastörize ve filtre edilmeden tüm besin içeriği korunmuş olarak tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz