25.1 C
Ankara
Salı, Nisan 23, 2024

Öne çıkan lezzet trendi “hindi but ve hindi rosto”…

Okumalısınız!

Banvit, bu yılbaşında da tüm tüketicilerine hitap eden, sofralardaki lezzet ve keyif arayışını en güzel alternatifleriyle karşılayan çok özel ürünleriyle dikkat çekiyor.

Piliç etinin lezzeti ve pratikliğinden vazgeçmek istemeyenler için roaster yine ilk tercihlerden birisi. Kalabalık aileler ve yılbaşını hindisiz geçirmek istemeyenler için bütün hindi, yeni yıl sofralarının klasik, ancak her daim aranan, vazgeçilemeyen özel lezzetlerinden. Eğer biz bütün hindiyi bitiremiyoruz veya fırınımıza sığdıramıyoruz ama hindiden de vazgeçmek istemiyoruz diyorsanız, Banvit yarım hindiyi deneyin. Yeni yıl sofralarında farklı bir lezzet yaklaşımı arayanlar için öne çıkan lezzet trendleri ise hindi but ve hindi rosto.

1448283276_Banvit_B__t__n_Hindi

Servis ve pişirme kolaylığı Banvit’te…

Banvit, yılbaşına özel olarak ürettiği bu lezzet alternatiflerini, sağladığı pişirme ve servis kolaylıklarıyla daha da rahat hazırlanabilir hale getiriyor. Tüketicilerin bütün hindi ve roasterları kolayca pişirmelerini sağlayacak pişirme torbası ve termometre hediyeli Banvit hindi ve roaster ürünleriyle birlikte, özenle seçilmiş altı farklı tarif bulunan bir yemek kitapçığı da hediye ediliyor.

Yılbaşı lezzetiniz bir tıkla eve servis…

Bu lezzet alternatiflerini market ve kasaplarda bulabileceğiniz gibi, Banvit’in yaklaşık 4 yıldır hizmet veren e-satış sitesi Banvitburada.com’dan da ulaşmanız mümkün. Şimdilik sadece İstanbul, Ankara ve İzmir’deki tüketicilerine hizmet veren Banvitburada.com yılbaşı sofraları için de hizmetinizde.


Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...