24.4 C
Ankara
Perşembe, Nisan 25, 2024

Önce ekşi, sonra tatlı

Okumalısınız!

Mondelez International’ın, önce ekşi tadıyla damakları şaşırtan ve tüketiciye farklı bir şeker deneyimi yaşatan ekşi şeker markası Jelibon Sour Patch, Türk tüketicisiyle buluştu.

İlk kez 1970’li yıllarda Amerika’da üretilen ve o günden bu yana tüketicinin gözde ekşi şeker markası olmayı başaran Jelibon Sour Patch Kids, önce ekşi tadıyla damakları şaşırtıyor, hemen ardından muhteşem lezzetiyle farklı bir şeker deneyimi yaşatıyor.

Jelibon_Sour_Patch_KidsMarkanın Türkiye’deki iletişim kampanyası için çekilen reklam filminde Jelibon Sour Patch Kids’in şakacı karakterleri yer alıyor. Filmin Türkiye uyarlaması Muhabbet cpc, prodüksiyonu ise Anima İstanbul tarafından gerçekleştirildi.

Ürünün ‘Önce ekşi sonra tatlı’ lezzetinin komik bir biçimde anlatıldığı filmde, Jelibon Sour Patch Kids’in şakacı karakteri, yaptığı şakanın ardından işi yine muzırca tatlıya bağlamayı başarıyor.

 

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...