Ana Sayfa Haber Markamarka Nogger Oreo #EnCoolSes’i Arıyor

Nogger Oreo #EnCoolSes’i Arıyor

0
1496
Nogger ailesinin en cool üyesi Nogger Oreo, #EnCoolSes hashtag’i ile yeni sesini arıyor. 2

Algida’nın yeni tadı Nogger Oreo, #EnCoolSes hashtag’i ile yeni sesini arıyor. Yarışmanın kazananı televizyonda canlı olarak izleyiciler tarafından belirlenecek. Kazanan isim Algida Nogger Oreo’nun yeni sesi olacak.

Algida, bu yazın en cool kampanyasıyla, yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Nogger ailesinin en cool üyesi Nogger Oreo, #EnCoolSes hashtag’i ile yeni sesini arıyor. 22 Mayıs – 21 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışmaya katılmak isteyenler, Nogger Oreo’nun şarkısını seslendirdikleri videoları #EnCoolSes hashtag’i ile Instagram, YouTube’dan paylaşarak yarışmaya katılabiliyor. Yarışmaya ayrıca Scorp üzerinden “En Cool Sesinle Şarkını Söyle” başlığı altında da katılım sağlanabiliyor.

Yarışmaya katılanlar arasından jüri tarafından belirlenecek en güzel, komik ve yaratıcı sese sahip iki kişi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenecek finalinde ünlüler ve gönüllülerin heyecanını paylaşacak. Kampanyanın birincisi Kıbrıs finalleri sırasında izleyiciler tarafından belirlenecek. Yarışmanın kazananı Nogger Oreo’nun yeni reklam sesi olacak. Kazanan isim 21 Haziran 2017 tarihinde https://twitter.com/AlgidaTurkiye sayfası üzerinden açıklanacak.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz