20.4 C
Ankara
Cumartesi, Nisan 13, 2024

Nesquik®’ten eğlenceli etkinlik

Okumalısınız!

Yaşam İçin Gıda
Yaşam İçin Gıda
Gıda, yaşamdır! Yaşamınız söz konusu olduğunda efsaneleri bir kenara bırakın!

 

Yeni promosyon kampanyasıyla çocukları LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’a götüren Nesquik®, ailelere çocuklarıyla birlikte yaratıcı ve eğlenceli bir gün geçirme fırsatı sunuyor.

Nesquik® ile çocuklar, Türkiye’nin yeni eğlenceli öğrenme merkezi LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’da tamamen LEGO® parçalarıyla yapılmış LEGO® şehirleri keşfedecek, kendi yarış arabalarını yapacak4 boyutlu sinema ile aksiyonun bir parçası olacak ve isterlerse prensesi canavarlardan kurtararak eğlenceli vakit geçirecekler.

Kampanyalı Nesquik® ürünleriyle LEGOLAND®’e giriş ücretsiz

Nesquik® bu kampanyayla, her 450 gramlık Nesquik® toz paketindeki etiketin iç yüzünde yer alan şifre ile veya Nesquik® 6’lı süt ambalajlarından çıkan şifre kartıyla 01 Ocak – 01 Temmuz 2016 tarihleri arasında kullanılabilecek tek kişilik çocuklar için geçerli LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul giriş bileti hediye ediyor.

Kampanyadan yararlanmak için şifreli paketi veya kartı LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul’a götürmek yeterli olacak. Yetişkinlerin ise sadece kendi biletlerini almaları gerekiyor.

1452674881_Nesquik_LogoAyrıca çekilişle Nesquik®’ten 20 kişiye 2 yetişkin 2 çocuk için unutulmaz günübirlik LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul turu hediye edilecek. LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul Turu çekilişini kazananlar toplam 4 kişi olarak katılabilecekler. Kazanan talihliler gidiş-dönüş uçak ve otobüs biletleri, alan-LEGOLAND® Discovery Centre ve LEGOLAND® Discovery Centre-alan transferleri, LEGOLAND® Discovery Centre’da öğle yemeği, LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE Akvaryum biletlerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Günübirlik LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul turu çekilişine, 450 gramlık Nesquik® Toz paketlerinde yer alan şifre veya Nesquik® 6’lı Kakaolu Süt ambalajlarından çıkan karttaki şifre ile birlikte isim, soyisim ve adres bilgileri kelime aralarında birer boşluk bırakarak 6635’e mesaj atılarak ya da www.nesquik.com.tr’den ücretsiz kayıt formu doldurularak başvurulabilecek. Ayrıntılı bilgi kampanyalı ürün paketleri ve www.nesquik.com.tr’de yer alıyor.

Son Haberler

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...