İki yeni ürünle buzlu çay pazarına girdi

0
837

Aroma, ürün yelpazesine Aroma Ice Tea’yi de ekledi. Şeftali ve limon çeşitleriyle 330 ml’lik teneke ambalajlarında tüketicilere ulaşacak olan ürün, raflara çıktı.

Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk
Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk

Aroma Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk,  tüketici talepleri konusunda yaptıkları araştırmalar doğrultusunda Aroma Ice Tea’yi şeftali ve limon olmak üzere iki farklı çeşitte ürettiklerini ve teneke ambalajında tüketicilere sunacaklarını söyledi.

Bu yıl toplam meyve suyu pazarının bir miktar büyümesini beklendiğine işaret eden Duruk, “Tüketiciler meyveli içecek kategorisine yönelmiş durumda. Ayrıca son yıllarda buzlu çay (Ice Tea) tüketicilerin en beğendiği içecekler arasında yerini alıyor. Aroma sevenleri bu üründen mahrum etmemek üzere Aroma Ice Tea’yi geliştirdik” dedi.

Türkiye’deki tüketiciler için şeftalinin vazgeçilmez bir lezzet olduğunu kaydeden Duruk, tüketicinin şeftali ve limon çeşitlerini tercih ettiğini, bu iki çeşidin buzlu çay pazarında açık ara önde olduğunu ve bu nedenle şeftali çeşidi üretimini önemsediklerini de sözlerine ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz