“Hayata Başka Bak!” ile Effie ödülüne uzandı

0
562
Dimes’e Effie ödülü

DİMES’in, ‘Hayata Başka Bak!’ reklam kampanyası, İçecek kategorisinde Bronz Effie ödülüne layık görüldü.

Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği’nin, Effie Worldwide Inc. işbirliğiyle düzenlediği 9. Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nın kazananları belli oldu. Ödüller, 8 Mayıs’ta gerçekleşen ödül töreninde sahiplerini buldu. DİMES için Medina Turgul DDB reklam ajansı tarafından hazırlanan, “Hayata Başka Bak!” kampanyası, Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nda, İçecek Kategorisinde Bronz Effie ile ödüllendirildi. DİMES bu ödülle, gecede ödül alan tek meyve suyu markası oldu.

Ödülle ilgili konuşan DİMES Pazarlama Direktörü Duygu Süleymanoğlu, “Hayata, işine, tercihlerine başka bir gözle bakmayı, paylaşılan değerler üretmeyi karakterinde barındıran bir markayız. Marka öykümüzü, tüketici iç görüsüyle örtüştüren, ruhumuzu yansıtan öykümüzden doğan bu kampanyanın, kendi alanında en zorlu ve prestijli platform olarak kabul gören Effie Ödülleri’nde elde ettiği başarı bizlere gurur veriyor” dedi.

Süleymanoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Bizim öykümüz, meyvelerin mucizesine inanan kurucumuz M. Vasfi Diren’in insan ve doğa için değer üretme tutkusuyla başlıyor; bu yolda her zaman daha iyi yapma azmiyle şekillenen seçimler ve tercihlerle devam ediyor. Diğer yandan, araştırmalarımız sonucunda tüketicilerin hayatın seçimlerden ibaret olduğu, gün içinde yapılan ve küçük gözüken seçimlerin ve tercihlerin bazen çok önemli olabildiği; ancak bu önemin zaman zaman unutulabildiği ve aslında bu önemi anımsamanın hayatın ne kadar anlamlı olduğu hakkında farkındalığı artırdığı tüketici iç görüsüne ulaştık.”

DİMES Tüketicide Meyveyi Çağrıştırıyor

Markanın tüketicilerinin, “DİMES markası denilince aklınıza ne gelir?” sorusuna, yüksek oranda doğrudan “Meyve” cevabını verdiğini dile getiren Duygu Süleymanoğlu, “Biz de özümüzdeki çok iyi tanıdığımız meyveye başka bakmaya ve marka iletişim stratejimizin odağına meyvenin yalın ve küçük olmasının altında yatan beklenmedik “iyi”leştirici gücünü almaya karar verdik. Meyvenin getirdiği bu küçük mucizeleri daha fazla insanın fark etmesi ve meyvenin samimiyetini, saflığını, renkliliğini, canlılığını ve doğallığını bu insanların hayatına daha fazla taşımak misyonuyla markamıza yeni bir konumlandırma alanı yarattık” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz