Godiva’dan Sevgililer Günü’ne özel koleksiyon

0
985

Godiva’nın sınırlı sayıda üretilen Buffet de Gâteaux Sevgililer Günü Koleksiyonu, mağazalarda yerini aldı. Koleksiyonda, “aşk dilimleri” olarak tanımlanan Limonlu Cheesecake, Crème Brulee, Sachertorte, Çilekli Kurabiye ve Paris Brest gibi çikolata seçenekleri mevcut.

Godiva’nın çikolata koleksiyonu, ilhamını tüm dünyada en sevilen kek ve pasta tariflerinden aldı. Godiva’nın Tokyo kökenli çikolata şefi Yannick Chevolleau’nun tutkusunu yansıtarak hazırladığı Buffet de Gâteaux, Japonya’da ince zevkin sembolü olarak görülen 5 çayına eşlik eden kek ve pastaların lezzetini yansıtıyor.

Koleksiyonda, “aşk dilimleri” olarak tanımlanan Limonlu Cheesecake, Crème Brulee, Sachertorte, Çilekli Kurabiye ve Paris Brest gibi çikolata seçenekleri mevcut. Her bir parça, ganaj veya klasik çikolata ile doldurulmuş ve Belçika çikolatası ile kaplanmış. Şef Yannick, “Tokyo, Paris ve New York gibi şehirlerden çıkan klasik tarifleri çikolata ile yeniden düşleyerek hem nostaljik, hem de yenilik yaratan bir koleksiyon olarak geliştirdik” şeklinde açıklıyor.

Sarajo Frieden

Buffet de Gâteaux’nun dikkat çekici ambalajı, Amerikalı sanatçı Sarajo Frieden tarafından tasarlandı. Los Angeles’ta yaşayan Frieden, bu çalışmasında büyüdüğü Kaliforniya Pasifik Kıyılarındaki çeşitli toplumların etkilerini ve mizahi tarzını romantik aşktan ilham alan bir yorumla çizimlerine yansıtmış.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz