Erol: “Sıradışı tarifler en çok beğeni alan paylaşımlarımız”

0
699
Muratbey Peynirleri Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol

Peynir firmaları arasında takipçi sayısı ve etkileşim açısından Instagram’da birinci, Twitter’da ise ikinci sırada bulunduklarını kaydeden Muratbey Peynirleri Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, en çok beğenilen paylaşımlarının sıradışı tarifleri olduğunu söyledi.

Sosyal medya ölçümleme aracı boomsocial.com’un, hazır gıda sektöründe faaliyet gösteren firmaların sosyal medya takipçi sayısı ve etkileşimler açısından incelendiği raporuna göre Muratbey Peynirleri, dijital medyadaki paylaşımlarıyla beğeni topluyor.

Peynir firmaları arasında takipçi sayısı ve etkileşim rakamlarının baz alındığı raporlamada ilk sıralarda yer aldıklarını açıklayan Muratbey Peynirleri Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, Instagram’da birinci, Twitter’da ise ikinci sırada bulunduklarını söyledi.

Muratbey’in dijital dünyada takipçileriyle arasında kurduğu bağın sevgi ve güvene dayalı sürdürülebilir bir bağ olması için uzun süredir çalıştıklarını kaydeden Erol, “Biz peynir tutkunlarına en iyi, en doğal, en yenilikçi ürünleri sunmak için çalışıyoruz. Ürünlerimizi keyifle tüketiyorlar, beğenilerini de bize sosyal medya aracılığıyla iletiyorlar. Özellikle aileler önceden peynir sevmeyen çocuklarının Burgu ve Topi yerken çekilmiş videolarını ve resimlerini bizlerle paylaşıyorlar. Lezzet dostlarımız ise birbirinden yaratıcı tarifleriyle sayfalarımızı zenginleştiriyorlar. Bu da bizi son derece mutlu ediyor. Sıradışı tarifler de en çok beğeni alan paylaşımlarımız oluyor” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz