Ana Sayfa Haber Markamarka Chocolips ile Roma tatili

Chocolips ile Roma tatili

0
690

Chocolips’in 20 Şubat’ta başlayan ve 20 Mayıs’ta tamamlanacak kampanyası kapsamında çekilişe katılanlar, Roma’da tatil kazanıyor.

Saray’ın en iddialı tatlarından biri olan Chocolips, tutkunlarını 20 Şubat’ta başlayan ve 20 Mayıs’a kadar sürecek özel bir kampanyaya davet ediyor. Bu özel kampanya neticesinde yapılacak çekilişle iki kişi çift kişilik Roma tatili kazanma şansı yakalıyor.

Kampanyaya katılım ise oldukça kolay. Chocolips’in üçlü paketlerinden çıkan şifre ile www.chocolips.com.tr adresini ziyaret eden Saray Chocolips severler, paket içindeki ürün kodunu ve kişisel bilgilerini sisteme giriyor. Sistem kodu doğruladıktan sonra kişi kampanyaya katılmış oluyor.

Mayıs ayında yapılacak Roma çekilişine kadar, katılımcıları küçük sürprizler de bekliyor. Mart ve Nisan aylarında düzenlenecek ön çekilişlerde de yüzlerce kişi Chocolips’ten; 24’lük Chocolips Paketi, mini hoparlörler ve mini çanta aynaları gibi şık ve romantik hediyeler kazanma şansı yakalıyor.

Mayıs ayında gerçekleştirilecek final çekilişiyle ise iki kişi, çift kişilik Roma tatili kazanıp, Haziran ayında Aşk Çeşmesi ile ünlü aşıklar şehri Roma’nın tadını çıkaracak.

YORUM YOK

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz