Barilla, köklü bisküvi markası Mulino Bianco’yu Türkiye’ye getirdi

0
1377
Türkiye pazarındaki lezzetlerine bisküviyi de ekleyen Barilla Gıda'nın Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Karababa, “Hedefimiz, makarnadaki liderliğimizi sürdürüp bu kategoriyi büyütürken, sağlıklı ve lezzetli yeni ürün ve markalarla gıda sektöründeki konumumuzu daha da güçlendirmek” dedi.

Marka ve ürün yelpazesini genişletmeye devam eden Barilla, İtalya’nın köklü bisküvi ve unlu mamul markası Mulino Bianco’yu Türkiye pazarına sundu.

Barilla, makarna, sos ve atıştırmalıktan sonra Türkiye pazarındaki lezzetlerine bisküviyi de ekledi. Gıda devi, İtalya’nın bir numaralı bisküvi ve unlu mamul markası Mulino Bianco’nun yenilenen ürünlerini Türkiye’de de lezzet düşkünlerinin beğenisine sundu. Mulino Bianco’nun Türk damak tadına uygun olarak hazırlanan Sfilati grisini ve Sfoglie galetası 4 çeşidi ile raflarda yerini aldı.

İsmini İtalyanca’da ince uzun Sfilatino, yani baget ekmekten alan Sfilati’nin zeytinli ve domatesli iki farklı lezzet seçeneği bulunurken; İtalyanca kağıt kadar ince açılmış hamur demek olan Sfoglie, hem görsel hem lezzet olarak yeni bir atıştırmalık deneyimi vadediyor. Siyah ve yeşil zeytinlerin harmanlanmasıyla hazırlanan zeytinli Sfoglie ile domates ve kekik ile zenginleştirilen domatesli Sfoglie sevilen dip soslarla birlikte sade bir yaprak galetanın çok ötesinde bir lezzet deneyimi sunuyor.

Barilla’nın Türkiye pazarındaki 23’üncü yılında makarnada yüzde 30’u aşan pazar payı ile elde ettiği başarıyı, atıştırmalık ve bisküvi alanında da sürdürmek için Mulino Bianco’nun önemli bir itici güç olacağını belirten Barilla Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Güneş Karababa, “Hedefimiz, makarnadaki liderliğimizi sürdürüp bu kategoriyi büyütürken, sağlıklı ve lezzetli yeni ürün ve markalarla gıda sektöründeki konumumuzu daha da güçlendirmek” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz