TİSK’in Teşvik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantıları devam ediyor

0
472
TİSK, İşverenlere sunulan mevcut ve yeni teşvikler hakkında işveren camiasını bilgilendirmek amacıyla düzenlediği toplantılara İzmir ve Bursa ile devam ediyor.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK), Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) işbirliği ile düzenlediği Teşvik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantıları 21 Mayıs 2018 tarihinde İzmir’de, 22 Mayıs 2018 tarihinde Bursa’da gerçekleştirilecek.

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu’nun (TİSK), Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) işbirliği ile Teşvik Uygulamaları Bilgilendirme Toplantılarının ikincisi 21 Mayıs 2018 tarihinde Swissotel Büyük Efes İzmir Otel’de, üçüncüsü ise 22 Mayıs 2018 tarihinde Divan Otel Bursa’da gerçekleştirilecek.

TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç

İşverenlere sunulan mevcut ve yeni teşvikler hakkında işveren camiasını bilgilendirmek amacıyla düzenlenen toplantılardan; 21 Mayıs tarihinde İzmir’de yapılacak toplantının açılış konuşmaları TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi İdil Yiğitbaşı tarafından yapılacak. 22 Mayıs 2018 tarihinde Bursa’da gerçekleşecek toplantının açılış konuşmalarını ise TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç ile TÜSİAD İstihdam ve Sosyal Güvenlik Çalışma Grubu Üyesi İlber Aydemir yapacak.

Toplantılar sırasında; Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Ekonomi Bakanlığı ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Temsilcileri istihdam, yatırım ve KOBİ teşvikleri uygulamaları konusundaki uygulamalar hakkında bilgi sunacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz