Rekabet Kurumu 19. yılını kutluyor

0
962
Rekabet Kurumu Başkanı Ömer Torlak

Rekabet Kurumu’nun 19. kuruluş yıldönümü etkinliği ve resepsiyonu, ‘Tüketici Refahının Artırılması ve Rekabet Politikası’ başlığı altında 25 Mart Cuma günü gerçekleştirilecek.

Faaliyetine 1997 yılında başlayan Rekabet Kurumu’nun 19. kuruluş yıldönümü etkinliği, 25 Mart 2016 tarihinde Ankara Marriot Otel’de 08.00-11.45 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Toplantının açılış konuşmalarını Rekabet Kurumu Başkanı Ömer Torlak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile katılımları halinde Başbakan Ahmet Davutoğlu yapacak.

‘Tüketici Refahının Artırılması ve Rekabet Politikası’ başlığı altında düzenlenecek panelde ise Ankara Üniversitesi’nden Doç. Dr. Mahmut Yavaş ‘Haksız Rekabet, Tüketicinin Korunması ve Rekabet Hukuku; Örtüşmeler ve Çatışmalar’, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetim Genel Müdür Yardımcısı Avni Dilber ‘Haksız Rekabet ve Tüketicinin Korunması: Güncel Konular’ ile Rekabet Kurumu Başkan Yardımcısı Kürşat Ünlüsoy ‘’Güncel Kararlar Işığında Rekabet Hukuku ve Tüketicinin Korunması’ konularında bilgiler aktaracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz