Coca-Cola Online Alışveriş Dükkanı Türkiye’de

0
898
Ağırlıklı olarak özel ve sınırlı üretilmiş ürünlerin sunulduğu Coca-Cola Dükkanı, ayrıcalıklı bir satış noktası olarak Coca-Cola koleksiyonerlerine de yeni bir sayfa açıyor. (Photo: Pixabay/USA-Reiseblogger)

Coca-Cola İçecek (CCI), Coca-Cola’nın lisanslı ürünlerinin satışının sağlandığı e-ticaret mağazasını Türkiye’ye getirdi.

Şirketten yapılan açıklamada, İngiltere ve Amerika’dan sonra dünyadaki üçüncü örnek olan “coca-coladukkani.com” web sitesinin, yaşam stili odaklı bir proje olarak hayata geçirildiği kaydedildi.

Yaklaşık 300 farklı lisanslı Coca-Cola ürününün satışa sunulduğu online alışveriş ve satış dükkanında, ev ve mutfak dekorasyonundan aksesuara farklı kategorilerde Coca-Cola markalı ürünlerin tüketiciyle buluştuğu platformda, Coca-Cola temalı ürünlerin yanı sıra, ilerideki zamanda piyasada olmayan içecek çeşitlerinin de yer alacağı belirtildi.

Açıklamada, şirketin; “coca-coladukkani.com” ile tüketiciyle kurduğu bağı güçlendirmeyi ve Coca-Cola markasına ilgi duyan herkese geniş bir ürün yelpazesi sunarak mevcut ilgiyi arttırmayı hedeflediği ifade edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz