9 C
Ankara
Salı, Nisan 16, 2024

Haber

Koronavirüs: Tüm zamanların en çok konuşulan başlığı

Tüm dünyayı etkisi altına alarak küresel bir salgın haline dönüşen covid-19, konuşulma oranıyla da rekora koşuyor. Haberlerde, sohbetlerde ve yaşamımızın her anında adını anmadığımız bir gün bile olmuyor. Türkiye’de salgın azalışa geçse de salgının konuşulma oranı aksine artıyor.

Beslenme ve diyet haberde lider

Medya takip ajansı İnterpress'in araştırmasına göre, yazılı basında son bir yıl içinde sağlıkla ilgili 375 bine yakın haber çıktı. Bunlar arasında 75 bininin diyet ve beslenme hakkında olduğu belirlendi.

Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ni alanlar açıklandı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 1959 yılından bu yana sürdürdüğü Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri’ni kazananlar belli oldu.

Kuru kayısı ihracatı yüzleri güldürdü

Türkiye’nin üretim ve ihracatında dünya lideri olduğu, geleneksel ihraç ürünlerinden kuru kayısı, 2015/16 sezonunda yüzleri güldürüyor. 2015/16 sezonunun üçte birlik dilimi olan, 01 Ağustos - 30 Kasım 2015 döneminde Türkiye, kuru kayısı ihracatından 137 milyon 802 bin 391 dolar...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Elveda…

Yaşam İçin Gıda Haber Sitesinin Kurucusu, Genel Yayın Yönetmeni Sayın Metin Ertunç 20 Mayıs 2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi...
- Advertisement -spot_img